Malboeuf Bowie Architecture designed three townhomes in Seattle, Washington, that fit on a lot that once had just a single family home. In a period of rising area costs and vitality costs, these three townhomes fit on what was an underutilized single family home parcel in the Capitol Hill neighborhood of Seattle. Each of the houses in the general undertaking is bound together and particular, every structure is made as a unit, and every house is obviously recognized. Thusly it all the while offers levels of group, differences, and distinction. The insides are stacked by utilization. The utilitarian passage level incorporates the a flex space and shower, and visitor room. The second floor offers an open-arrangement kitchen, feasting and living space.

The upper floor is saved for the private rooms and access to the green rooftop decks. Inner arranging is unmistakably isolated into private rooms that bear the cost of security to the road; and open, sun-lit spaces that give a physical association with the area. Coating casings the perspectives of the Cascades and Lake Washington toward the west and downtown Seattle toward the east. The section ways to every unit are intended to cultivate easygoing connection between the tenants.

contemporary-house_120515_09

The section ways to every unit are intended to cultivate easygoing connection between the tenants.

contemporary-house_120515_03

Each of the houses in the overall project is unified and distinct

contemporary-house_120515_05

Living and dining area

contemporary-house_120515_04

open-plan kitchen, dining and living space.

contemporary-house_120515_10

Master Bedroom

contemporary-house_120515_12

Terrace area